WORKSHOPS

"Optreden vind ik het allerleukste. Het is
eigenlijk gewoon een feestje…..
iedere keer weer."

- Julia

BASIS ZANGTECHNIEK
 

Ben je lid van een koor of zing je solo? Ben je wel eens hees na het zingen? Heb je wel eens adem tekort?  Denk je dat je beter kan, maar je weet niet hoe? Kom dan naar deze gezellige en leerzame workshop!*

Inhoud van de workshop:

Tijdens deze workshop leer je de basis zangtechniek gebaseerd op afwisselend:
♫ Zanghouding  
♫ Ademtechniek  
♫ Mondstand  
♫ Plaatsing van klank  
♫ Beweeglijkheid  

Repertoire:
 
Hierbij behandelen we:
♫ Uitspraak.  
♫ Tekstbeleving
♫ Timing  
♫ Interpretatie  

Samen werken  we aan een (vooraf bepaald) muziekstuk waardoor je tijdens de workshop direct vooruitgang zal boeken. Iedere deelnemer heeft dit muziekstuk van te voren goed in ingestudeerd. Hiermee wordt er individuele ruimte gecreëerd voor persoonlijke knelpunten tijdens solo en/of koorzang.  
Door de regelmatige herhaling van aanwijzingen gedurende de lessen zul je direct merken dat je vooruit gaat. Uiteindelijk zul je verkeerde gewoontes afleren en goede technieken automatiseren. Je zult meer plezier krijgen in zingen door een betere beheersing en...je stijgt boven jezelf uit!  

Deze workshop wordt geleid door: Vocal Coach Marian Pijnaker.

DETAILS

Voor meer informatie klik hier.

Voor deze workshop neem je een yoga mat mee.  

Workshop op locatie vanaf 10 personen. Informeer naar de mogelijkheden.

POPZANG VOOR SCHOLEN
 

Maak van je schoolklas een popklas!!!

Zing jij graag en lijkt het je super om op een podium te staan? Hier is je kans!

Marian Pijnaker van Zangstudio The Voice start met een 10 wekelijkse workshop Popzang voor kids die graag zingen!

Gedurende de lessen werken jullie toe naar een spetterend optreden! Plezier hebben in samen zingen staat voorop. Eigen inbreng wordt op prijs gesteld. Samen gaan we werken aan o.a. ademhaling, houding, tekstbeleving, samenklank, performance, zelfvertrouwen en durf.

Wil je ontdekken hoe leuk het is om met leeftijdsgenoten in een groep te zingen?

Meld je dan nu aan!

DETAILS

Voor het aanvragen van meer informatie klik hier.

SMARTLAPPEN VOOR BEDRIJFSFEESTEN

De smartlap is een begrip in onze samenleving en een huismerk van ons kleine kikkerlandje! Wie nog nooit van smartlap of levenslied heeft gehoord, mist de boot.

'De Vlieger' en 'Heb je even voor mij'.... tranentrekkers van de bovenste plank! Van André Hazes tot Frans Bauer en alles wat daarvoor kwam en erna nog gaat komen vind u terug in het vaderlandse levenslied. Met deze workshop komen wij op uw locatie en gaan we deze smartlappen met hart en ziel zingen.

De smartlappen workshop biedt u een ontspannen en lachwekkend stukje vermaak en u gaat uiteindelijk met een zelfgeschreven lied naar huis.

Verwacht geen hoogstaande literaire teksten, want dan bent u bij een smartlap aan het verkeerde adres! Recht uit het hart, niet te ingewikkeld, maar wel tot op het bot!

Hoe werkt De Smartlappen workshop?

We starten met een speelse en ludieke warming-up van ong.15 minuten.

Daarna beginnen we met zingen. We werken met menumappen, waarin bekende levensliederen/smartlappen staan. Een aantal daarvan zullen luidkeels de revue passeren, met ondersteuning van de artiesten zelf op de achtergrond - via youtube karaoke natuurlijk!!!

TEAMBUILDING

Na deze warming-up maken wij een aantal teams die gaan strijden voor de ultieme bedrijfs-smartlap! We gaan de workshop wat verder uit diepen, en iedereen gaat 30 tot 45 minuten als team aan de slag. Per team wordt er een smartlap uit de menumap gekozen, waar elke groep een eigen versie op schrijft. U kunt zich voorstellen dat dit soms tot hilarische taferelen leidt. Dan is er de climax : Ieder team zingt zijn unieke smartlap!

DETAILS

Voor het aanvragen van meer informatie klik hier.

ADRES

CONTACT & INSCHRIJVEN

Let op: soms komt onze reactiemail in de Spamfolder terecht, met name bij Hotmail accounts.

© Copyright 2016-2024 Zangstudio The Voice. Website door Hitcom.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren. Er wordt geen gebruik gemaakt van 3rd party trackers.  Accept